Ampumaradan säännöt ja ohjeet

Iin Metsästysyhdistys Ry:n ampumaradan säännöt ja ohjeet:

Ampumarata on tarkoitettu ensisijaisesti Iin My:n jäsenten käyttöön.
Ampumaradalla saa ampua haulikolla, kiväärillä sekä pistoolilla.
Ampumarataa saa käyttää arkisin klo 9.00-20.00 ja viikonloppuisin 12.00-20.00

Kivääri/pistoolirata:
Ampumaradan kivääripuolella saa ampua ainoastaan taustavallin suuntaan. Sivu- ja takavalleihin ampuminen on kiellettyä.
Ampumapaikkoja on 75 metrin, 125 metrin sekä 150 metrin matkalla taustapenkasta.
Radalla järjestetään hirvi- ja karhukoe ammuntoja. Ammunnoista ilmoitetaan riista.fi sivulla.
Hirvi/karhurataa on mahdollista vuokrata esim. hirviporukan harjoitusammuntojen käyttöön lisätietoa Mika Pakanen 0400 543 469.
Ohjattujen ammuntojen aikana ampumarata ei ole muiden ampujien käytössä.

Haulikkorata:

Haulikkorata sijaitsee kivääriradan taustavallin takana.
Haulikkoradalla saa ampua vain haulikolla.
Haulikkoradalla saa käyttää omia kiekonheittimiä ja kiekkoja.
Haulikkorata tulee siivota hylsyistä sekä pahvi tms. roskista ampumisen jälkeen. Mikäli haulikkoradalla olevat jäteastiat ovat täynnä, tulee roskat kasata jäteastioiden viereen.

Ohjatut ammunnat:
Haulikkoradalla on kaksi sähkötoimista kiekonheitintä ja skeet rata. Lisätietoja mahdollisuudesta ampua skeet tai metsäsammuntaa saa Heikki Kalliolta 045 631 1612.
Järjestetyissä ammunnoissa skeet kierros maksaa seuran jäseniltä 3 € ja muilta 4 €. Kierros sisältää 25 kiekkoa.