Kesäkokouksen päätökset

 

Iin metsästysyhdistyksen kesäkokous pidettiin seuran majalla 4.8.2019 klo 16.00 alkaen. kokoukseen osallistuin 29 henkilöä.

Puheenjohtajana toimi Juha Miilumäki ja sihteerinä Janne Paldanius. Ääntenlaskijoina ja pöytäkirjan tarkastajina Markku Kalliorinne ja Paavo Kantola.

Saaliskiintiöt

Jäniksellä ei kiintiötä

Metsäkanalinnut 3 kappaletta/jäsen, joista yksi saa olla metso. Koppelo ja riekko on rauhoitettu.

Kauriin metsästyksen kiintiö on 25 kappaletta joen molemmin puolin. Metsästyksestä ilmoitettava etukäteen voudeille: eteläpuolella Janne Paldanius 0503387361 ja pohjoispuolella Sauli Keltamäki 040-5280958. Kaksi henkilöä oltava jahdissa ja asusteena käytetään hirviasetuksen mukaista vaatetta, oranssi/oranssinpunainen lakki ja liivi tai takki.

Rauhoitusalueet

Metsäjäniksen ja metsäkanalintujen metsästykseltä on rauhoitettu 16.11 saakka: Tukkikari, Hahtikari, Pirttikari, Käyränkari, Korkia ja Pensaskari. Koiran harjoituttaminen ja koirakokeiden järjestäminen alueella on sallittua.

Koko kauden kaikelta metsästykseltä rauhoitettuja alueita ovat: Tanko, Ojakyläntie-Pikkuniityntie-Alarannantie-Nelostie-Praavantie välinen alue, Illinsaari, Leppisaari, Kirkkosaari, Simakka, Pikkusimakka, Niittysaari, Rontti, Käyränletto ja Hiastinsaari. Rauhoitus ei koske hirven metsästystä eikä pienpetojen loukkupyyntiä.

Etelä-Iin Karhu ja Patakarin lammashaan alue ovat rauhoitettu 16.11 saakka. Ei koske pienpetojen loukkupyyntiä eikä hirven metsästystä. Kauriin kevätmetsästys alueilla on kiellettyä. Koirakokeiden järjestäminen ja koiran harjoituttaminen on sallittua karhun alueella.

 

vieraslupa

Jänis ja kyyhky 20€/päivä, jäsen oltava matkassa. Maksukuitissa on oltava: jäsenen nimi, vieraan nimi ja lupapäivä.

Pienpedot 10€/kausi, jäsen oltava matkassa. Maksukuitissa on oltava: jäsenen nimi ja vieraan nimi ja maininta ”Pienpetolupa 2019-2020”

Kausilupa 250€. Anottava seuran puheenjohtajalta Juha Miilumäeltä 0414596796

Vesilinnut ja kyyhkyt

Metsästettäessä viljellyllä alueella on aina oltava maanomistajan KIRJALLINEN lupa. ei koske riistapeltoja.

Pienpetometsästyksen arpajaiset

Arvotaan 5 kappaletta 100 euron arvoisia palkintoja. Jokaisesta pienpedosta saa yhden arvan arvontaan.